Csőszök Kaplonyban

Folytatódhatott szerencsére a hagyomány, és ebben az évben is csőszök járták Kaplony utcáit, mutatták be az alkalomra begyakorolt összeállításukat. Este pedig a helyi kultúrotthonban megtarthatják a szüreti bált.

 

Idén tizenegy pár készült a csőszbálra. Ők a következők: Baumgartner Helmut és Pacier Adrien, Illyés Dániel és Pink Viktória, Tillinger Dávid és Schrádi Nóra, Fleisz Kevin és Maier Melissa, Tempfli Márkó és Csizmár Blanka, Fischer Péter és Vonház Jennifer, Kiss Máté és Linzenbold Lizbeth, Tillinger Rajmond és Kind Melinda, Altfater Richárd és Kovács Fanny, Kovács Thomas és Szilágyi Szandra, Gombos Ábel és Fischer Csenge.

Zenészek is kísérték őket: Tordoi Ioan, valamint Fleisz Diana, Kind Blanka, Rist Anett, Keller József, Otrava Márk, Bobric Márk, Otrava Patrik, Nagy Balázs. Besegítő és főszervező volt: Zahari Lóránt.

A csőszök 9 órai kezdettel szentmisén vettek részt a Szent Antal római katolikus templomban, majd szerte a faluban bemutatták az idei táncösszeállításukat. Éjfélkor szintén bemutatják a táncukat, immár a bál keretében.

%d blogger ezt szereti: