Köszönetnyilvánítás

Vasárnap különleges nap volt a Szivárvány Egyesület életében. Megtartottuk az első GYEREKNAPI ünnepségünket, ami számtalan ok miatt vált valóban nagyon ünnepélyessé.

Számításaink szerint kb. 340 gyermek látogatott el a rendezvényünkre, szülőkkel, nagyszülőkkel. Ez már önmagában hatalmas öröm volt számunkra és szeretnénk megköszönni a szülőknek a megelőlegezett bizalmat, azt hogy elhozták vagy elengedték a gyermekeiket az ünnepségünkre, bízva abban, hogy jól fogják érezni magukat. A fülig érő mosolyok és hatalmas nevetések igazolták jókedvüket.

Szeretnénk megköszönni a támogatóinknak az anyagi és tárgyi támogatást, ezen belül nagyon hálásak vagyunk Hágó Áronnak és a Gold T-Farm-nak a több száznyi ajándék miatt (C-vitamin és vitaminos nyalóka) amivel minden gyermeket meg tudtunk ajándékozni, Pataki Zsoltnak és az Agro Pataki vállalatnak a jelentős anyagi támogatást, ami nélkül a rendezvény ilyen formában nem jöhetett volna létre, a nagykárolyi Fitness Clubnak a szintén jelentős anyagi támogatást. Köszönjük az Alconor Company-nak a 240 db fél l-es vizet és üdítőt, a MaMóka kézműves termékeket gyártó vállalkozásnak az önkéntes csoportnak szánt ajándékokat, a kézműves foglalkozások során használt alapanyagokat és az ügyességi játékok eszközeit. Köszönjük a KING Pizzériának a sok, hatalmas pizzát, amit a gyerekek igényeire szabva küldtek el.

Köszönjük a Kálmándi Kézi Sulinak a kölcsönadott eszközöket, a Creativiky vállalkozásnak a nyomtatásokat. Nagyon hálásak vagyunk Sütő Gábor sport edzőnek, aki egész nap tanította és próbálta elsajáttíttatni a gyerekekkel a floorball szabályait illetve szünet nélkül vezette a mérkőzéseket. E mellett ő bíztosította a játékhoz szükséges felszerelést, illetve egyéb játékok felszereléseit is. Köszönettel tartozunk továbbá Schlachter Szabolcsnak, aki a rendezvény zenei részét vezette és az időjáráshoz igazodva hol a szabadban, hol beltéren segítette munkánkat a vidám gyerekdalok lejátszásával.

Köszönjük a magánszemélyek anyagi támogatását, Copil Gabikának (Relu Gabi) a rengeteg limonádét és muffint, amik igazi cukrászköltemények voltak.

Hálásak vagyunk Bákai Zoltánnak, Csizmár Tibornak és Poósz Tibornak az önkéntesek részére elkészített különleges ebéd miatt, illetve köszönjük Bákai Zoltánnak és Csizmár Tibornak a gyerekek számára hatalmas élményt nyújtó lovashintózást.

Köszönjük a Kaplonyi Polgármesteri Hivatal vezetőinek és tanácsosainak a helyszín biztosítását, illetve nagyon hálásak vagyunk Megyeri Tamás Róbertnek és Csizmár Tamásnak a rendezvény előtt, alatt és után tanúsított segítőkészségükről és példaértékű hozzáállásukról.

És most jöjjön az a fantasztikus csapat akik nélkül ez a rendezvény valóban nem jöhetett volna létre: a Szivárvány Egyesület Önkéntes csapata. A listám már eddig is hosszú volt, de nem maradhat említés nélkül az a sok ember aki szívét lelkét bele tette ebbe a közös munkába és nem csak jelenlétével és munkájával segítette a rendezvényt, hanem a frissen elkészített ételek alapanyagaival is hozzájárultak az ünnepséghez.

Köszönjük nektek, kedves önkéntesek azt a lelkesedést, támogatást és fárasztó, kemény munkát amivel mellettünk álltok alakulásunk óta.

Köszönjük az egész napos munkát a konyhán dolgozóknak, akik óriási mennyiségű fánkot és palacsintát sütöttek megállás nélkül, Nagy Irénnek, Békési Évának, Fleisz Ilonának és Sütő Iulianna Gabriellának. Köszönjük Gózner Bettinának a sok sok muffinnal való támogatást, aki gyermekei miatt otthoni sütést vállalt. Köszönjük Csizmár Henriettának a hozzávalókkal való támogatást.

Hatalmas köszönettel tartozunk továbbá Rés Mónikának, Mészáros Zsuzsának, Gaja Irénnek, Kendler Bernadettnek, Csizmár Zsuzsának, Megyeri Henriettának, Szabó Irénnek, Baumgártner Krisztinának és Glatz Enikőnek, akik család és sok esetben pici gyerekek mellett rengeteg energiát, időt, lelkesedést adtak bele a közös munkába, fáradhatatlanul dolgoztak azért, hogy minden gyerek arcára mosolyt csaljanak.

Hálával tartozunk Kinczel Antóniának, Sütő Julinak, Hauler Hannelorénak, Gaja Dalmának, Csongrád Dorottyának, Csizmár Fanninak, Maier Melissának és Schlachter Szabolcsnak, akik hatalmas lendülettel vitték végig az egész napot, jobbnál jobb ötletekkel és egész napos töretlen mosollyal.

Köszönjük azoknak a csapattagoknak is a biztatást és szurkolást, akik valamilyen oknál fogva most nem tudtak velünk lenni, de a távolból izgultak értünk.

Mindannyiótoknak KÖSZÖNJÜK!

Hát…ezért volt ünnepélyes ez a rendezvény. Mert ennyi ember önzetlen munkájának és támogatásának gyümölcseként jött létre. Egy résztvevő anyuka szavait idézném, ami úgy gondolom azt igazolja, hogy valóban jól dolgoztunk:

„Olyan jó itt lenni. Mindenki mosolyog és jókedvű, pedig már nap vége van. Látszik, hogy ti őszintén szeretitek a gyerekeket.”

Köszönettel,

Békési Nóra és Schrádi Evelyn

%d blogger ezt szereti: