A „címlapfotó” mögötti munkáról

Fontosnak érzem, hogy így, nyilvánosan is kiemeljem: hány ember munkája áll például a tegnap átadott megújult játszótér mögött.

 

Mindenekelőtt ott vannak a Kaplonyi Helyi Tanács tagjai. Mind a „kormányon lévők”, mind pedig az ellenzékiek megszavazták ezt a beruházást, azaz a tartalékalapból pénzt különítettek el rá. Köszönet érte!

Kiemelten fontos a ferences atyák hozzáállása. Ft. Tímár Asztrik plébános, házfőnök mindvégig szívvel támogatta ezen kis kezdeményezésünket is. Nem győzöm eleget hangsúlyozni: az egyházi közösség minden bér, vagy ellenszolgáltatás nélkül biztosítja a területet a helyhatóság számára. Köszönet érte!

Köszönet a kivitelezőknek! Hát hiszen ki gondolta volna, hogy ennyi eső lesz? (Annak idején, kölyökkoromban a gyereknap nyári eseményszámba ment…) Mégis tartották a határidőt.

Hálás vagyok Fleisz Áronnak, aki mint közvetlen munkatársam megtervezte ezt a játszóteret. És például a kórházi ágyban is az volt az első kérdése: hogy haladnak a munkálatokkal?

Köszönet a hivatal munkaközösségének!

Ki kell még emelnem nagyon sokakat. Megérdemlik. Ki így, ki úgy tette a dolgát. A szerény kis írás fókuszába mégis a Csizmár családot állítom. Az alpolgármester, a neje, a lánya és a fia tegnap már kora reggel ott szorgoskodott, hogy díszítse a játszóteret. Még rendezze. Nyalókát is hoztak, hogy a gyerekek a játszótér élményén túl az ünnepnapjuk kapcsán kapjanak valami apró, de kézzelfogható figyelmességet is.

Ezért, és a többiért is köszönet.

(megyeri)

A mellékelt „madárlátta” felvételeket Vágányik Máriusz készítette.