Kis lak áll…

Az 5 éves Srádi Noel Petőfi Sándor megzenésített változatával kedveskedik nekünk. Amennyiben Ön is ismer ügyes gyereket, videózza le.

Ebben az évben is versenyecskét hirdettünk. Tesszük ezt annak okán, hogy Kaplony azon települések közé tartozik, ahol még bőven hallani a gyerekzsivajt.

Hol énekelnek, hol nevetnek, hol bánatukat bömbölik világá, hogy pár pillanat múlva újra nevessenek. Ez, a gyerekek felhőtlen jókedve az, amire igazán büszkék lehetünk! Ennek jegyében hirdetett idén is versenyt a KAPLONY.blog.

Arra kérünk mindenkit, illetve bármely olyan kaplonyi szülőt, hogy a 0 és 10 év közötti gyerekéről készítsen egy, legtöbb 2 perces videót. Ebben a lurkó dekázzon egy focilabdával, vagy énekeljen, esetleg szavaljon, netán kis vicces jelenetet mutasson be – mondjuk – a testvérkéjével stb. Ezeket a videókat küldjék el nekünk a következő e-mail-címre: megyeritamasrobert@gmail.com, vagy a facebookon.

Aki így tesz, részt vesz egy sorsoláson (azért nem díjazáson, mert minden gyerek ügyes a maga nemében, nincs olyan, hogy valaki jobb a másiknál), és kortárs költő gyerekeknek szóló könyvét nyerheti meg.

Legyen ez a verseny egy kordokumentum is: a kaplonyi lurkók ilyen vidámak (vagy komolyak) voltak 2021 tavaszán, így várják a gyereknapot. A videókat 2020. május 28-áig lehet nekünk elküldeni. Vasárnap, 30-án adjuk át a nyereményeket. Sok sikert kívánunk!