Csak elektromos Mercedesek Kecskeméten

Kecskemét, 2020. december 14. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Christian Wolff gyárigazgató a Mercedes kecskeméti gyárában 2020. december 14-én. Jelentõsen, újabb 50 milliárd forintos beruházással bõvíti kecskeméti gyárát a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, a fejlesztés keretében a vállalat megkezdi Magyarországon elsõként a tisztán elektromos meghajtású autók gyártását - jelentette be a miniszter a helyszínrõl közvetített online sajtótájékoztatón. MTI/KKM

A magyarországi Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Christian Wolff gyárigazgató a Mercedes kecskeméti gyárában 2020. december 14-én.

Jelentősen, újabb 50 milliárd forintos beruházással bővíti kecskeméti gyárát a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, a fejlesztés keretében a vállalat megkezdi Magyarországon elsőként a tisztán elektromos meghajtású autók gyártását – jelentette be a miniszter a helyszínről közvetített online sajtótájékoztatón.

Fotó: MTI/KKM