„Nagy élmény minden családot fotózni”

Tyukodi Ivett Anna fotóival kedveskedünk ez alkalommal. Mint bizonyára sokan tudják, a mosolygós kaplonyi hölgy fotószolgáltatásokat kínál. Képeket készít a gyerekekről, családokról párokról. Erről faggattuk.

– Mióta fotózol?

– Egy évvel ezelőtt tanultam meg a fotozás alapjait egy debreceni képzésen, abszolút pályakezdőnek tartom magam. Régóta szerettem volna fotózgatni, és a tavaly úgy ereztem, eljött az ideje annak, hogy komolyabban is foglalkozzak vele. Sok tervem volt az idei évre (workshopok, további képzések), de ez a világjárvány nekem is megnehezítette a dolgokat. Januárban egy online 2 hónapos akkreditált képzést is elkezdek, szeretnék még fejlődni.

– Mit fotózol?

– Itthon alakítottam ki egy kis stúdiót, elsősorban gyerekeket és családokat fotózok – szülinapi fotózás. Az idei évben előszór karácsonyi fotózást is vállaltam. Bár pályakezdő vagyok, nagyon nagy örömmel töltött el, hogy szép számban gyűltek a kliensek, nagyon nagy élmény volt minden családot fotózni.

– Mi a specialitásod a fotósok között? Ha tetszik, miben vagy kiemelkedően jó?

– Konkrét témakör meg nincs, jelenleg szeretnek mindent kipróbálni, nyitott vagyok mindenre 🙂 Nagyon szeretném megtanulni az újszülött fotózást, hivatásomból adódóan ez áll hozzám talán a legközelebb. Ha minden jól sikerül, jövő évben elvégzem az idénre tervezett újszülött fotózás workshopot is Budapesten.

– Még meg lehet téged keresni a karácsonyi fotózás kapcsán? Van még időpontod?

– Mivel a munkám mellett fotózok, ezert korlátozott volt a szabad időm, novemberben minden hétvégén munka előtt vagy után fotóztam. Idén már sajnos nem tudok több fotózást vállalni, eddig egyet kellett visszautasítanom, de jövőre újult erővel várom az újabb és újabb kihívásokat 🙂