Ajándékozzon egy kosárnyi helyit

Adománygyűjtő kampányt indítottak a falugazdászok.

A Szatmári Falugazdászok számára különösen fontos a társadalmi felelősségvállalás. Erre nagyszerű példa a Magyarok Kenyere program, amelynek során több tonna búzát adományoztak a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek, az őket támogató civil szervezeteken keresztül. A Szatmári Falugazdászok azt szeretnék elérni, hogy a segítségnyújtás, adományozás egy természetes folyamattá váljon, hogy az emberek szívesen támogassák egymást – különösen ebben a rendkívüli időszakban.

A Máltai Szeretetszolgálattal partnerségben több adománygyűjtő akciót szerveznek, amelyek lényege, hogy a gazdálkodók a számukra feleslegessé vált terméseket karitatív célra ajánlják fel. Az így begyűlt adományokat a Szeretetszolgálat képviselői juttatják el az arra leginkább rászorulók számára.

Az első ilyen akción időpontja november 15., a szegények világnapja, amely megfelelő alkalom a közös munka megalapozásához.

Amennyiben adományozni szeretne, keresse a Máltai Szeretetszolgálat munkatársát Gyenes Kincsőt a 0741/333-486 vagy a kerületi falugazdászt!

Közlemény