Közelebb viszik a szatmári termékeket a vásárlókhoz!

Két új projektet indít a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, amelyek által a szatmáriaknak széles körben lehetőségük lesz megismerni a Szatmári Termék védjegyet viselő termékeket.

Szatmári Termékek karavánja: augusztus 3-tól

Közelebb visszük a helyi terméket a fogyasztókhoz: augusztus 3-8. között a 16-os lakónegyedbe érkezik a Szatmári Termék védjeggyel feliratozott mikrobusz, a helyi termelőkkel naponta 16-19 óra között lehet találkozni a Csend Parkban. Következő héten a 17-es lakónegyedbe, az UFO Park mellé érkezik a karaván.

A termelők is örömmel fogadták a lehetőséget, hogy kicsit rendhagyó környezetből értékesítsék termékeiket a lakosság azon részének, akinek nagy valószínűséggel nem lenne alkalma délelőttönként a piacon beszerezni a helyi termékeket.

Szatmári Termékek vására: augusztus 15-16. között

Az Egyesület a helyi termelők támogatása érdekében szervezi meg a Szatmári Termékek vásárát, a Kossuth-kertben, augusztus 15. és 16. között, majd a tervek szerint minden hónap második hétvégéjén működne. Az eseményt kizárólag a Szatmári Termék védjeggyel rendelkező termelőknek szervezi az egyesület, a termék védjegyrendszerhez csatlakozni kívánó termelők jelentkezését pedig az office@satmarean.ro e-mail-címre várjuk.

A két tevékenység szervezési költségeit a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület állja, a projekt támogatója Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala. Vásároljunk Szatmári Terméket, támogassuk a helyi termelőket, fogyasszunk egészséges helyi termékeket. Ismerje meg Ön is a szatmári termékeket!

Közlemény

%d blogger ezt szereti: