Viszik a gallyakat

A kerti fahulladék elszállítására vállalkozik a Kaplonyi Polgármesteri Hivatal. Ezzel igyekeznek a lakosok segítségére sietni. Minderre hétfőn, azaz november 28-án kerül sor, mégpedig már a reggeli órákban.

A lakosok szíves megértését kérik. Illetve bíznak a pozitív hozzáállásban. A hivatal kizárólag az udvari hulladék, ágak, levelek elszállítására vállalkozik, nagy tételben lombhulladékot nem tud elvinni, azt másként kell megoldani. Tisztelettel kérik ugyanakkor a lakosokat, hogy kizárólag faanyagot helyezzenek ki a porták elé, ne legyen közte műanyag, beton, fém stb. (Amennyiben valakinek nagy tételben van metszésből származó lombhulladéka, ellentételezés fejében szállítja el a hivatal – ezt előre kell jelezni.)

Mint ismeretes, az égetés szigorúan tilos, súlyos büntetést vonhat maga után. A hivatal ennek okán igyekszik a lakosok segítségére sietni.

Tájékoztatják a lakosokat, hogy kizárólag a hétfői napon fogják elszállítani a hulladékot – a reggeli órákban! –, azaz utána ne tegyék ki, azt már nem fogják elvinni.

%d blogger ezt szereti: