Kaplonyi tornatanárok figyelmébe

A jövőben a Partiumi Labdarúgó Akadémiával együttműködésben még nagyobb figyelmet fordítanak az utánpótlásképzésre Kaplonyban. Mégpedig 11–12 évnél fiatalabb gyerekeket fognak edzeni.

Nem is akárhogyan, hanem a Puskás Labdarúgó Akadémia szakemberei által megtervezett ütemterv alapján. Mindebben a helyi edzők segítségére is számítanak!

Éppen ezért arra kérnek minden érdekeltet, hogy november 15-éig önéletrajzzal jelentkezzen a hivatalban vagy az iskolában. A sporttal kapcsolatos végezettség mellett pár mondatban szóljanak az érdeklődők arról egy motivációs levél keretében, hogy miért éreznek késztetést a képzésben való részvételhez. A jelentkezőket egy, a helyi önkormányzat és a Partiumi Labdarúgó-akadémia által létrehozott bizottság hallgatja majd meg. A lényeg: természetesen bért fognak majd kapni a munka ellentételezéseként. Az már bizonyos, hogy utóbbiból – a munkából – nem lesz hiány, hiszen legalább heti 9 edzésről lenne szó… Legalább három korosztállyal: óvodásokkal, kis elemistákkal, valamint nagyobbacskákkal (azaz harmadikosokkal és negyedikesekkel).

Sok sikert mindenkinek. Hajrá, Partiumi Labdarúgó Akadémia, hajrá, Kaplony!

%d blogger ezt szereti: