Hétvégén is bérelhető a sportcsarnok

Mind szombaton, mind pedig vasárnap lehet ezután használni a kaplonyi sportcsarnokot. A bérlési feltételek egyelőre a szokásosak, azaz az őszi/téli/tavaszi hónapokban 90 lej óránként.

A polgármesteri hivatalon belül történt átalakulások okán immár hétvégén is ki tudjuk nyitni a sportcsarnokot (korábban erre főként szombaton volt lehetőség). A munkanapokon Zahari Lóránt foglalkozik a sportcsarnok, illetőleg az edzőpálya kiadásával, annak karbantartásával, míg szombaton és vasárnap az ügyeletes éjjeli őr.

Foglalni bármelyik sportolási helyszínt a 0728 966 771-es telefonszámon lehet.

Az érvényben lévő tanácsi határozat kimondja, hogy minden negyedik alkalom bérmentes azok számára, akik „bérletet” váltanak, azaz rendszeres bérlői a sportcsarnoknak. Ennek megfelelően a 90 lejt háromszor kell kifizetni, viszont négyszer egy-egy órát lehet azt használni. A megnövekedett közköltségekre való tekintettel – ideiglenesen – van egy olyan megállapodás, hogy akik zuhanyozni is akarnak a sportcsarnokban, azoktól elvárt másfél órát fizetni. A többletbevétel a pluszkiadásokat fedez(get)i. Az edzőpálya óránként 50 lej.

A sportcsarnok használatáról a szerdán sorra kerülő tanácsülés keretében is lesz szó.

%d blogger ezt szereti: