Nyárbúcsúztató szép nap

Kaplony önkormányzatának szervezésében nyárbúcsúztatót szerveznek ebben az évben is. A közös alkalom – családi nap – helyszíne a labdarúgópálya melléke. Időpontja pedig 2022. augusztus 27-e, szombat.

A rendezvény lényege: kikapcsolódási lehetőség a család mindahány tagjának, és persze gasztronómiai seregszemle is, azaz bográcsos-főzőverseny.

Baráti társaságok, egyesületek, közösségek jelentkezését várjuk a főzőversenyre (jelentkezni a polgármesteri hivatalban, vagy Csizmár Antal Tamás alpolgármesternél lehet).

A helyhatóság igyekszik némi alapanyaggal kedveskedni, míg a hozzávalókról a részvevőknek kell gondoskodni. A zsűrizés feladatát pedig – részben – a kaplonyiakra bízzuk. Minden kilátogató kaplonyi kap egy (egyetlen egy) szavazócédulát, és azt annak a csapatnak adja, amelyet arra érdemesnek ítél. Rajtuk kívül persze lesz szakmai ítészcsapat is, utóbbiak elismerő okleveleket fognak odaítélni.

Eldől tehát, hogy kerek egy éven keresztül ki viselheti ezt a címet: KAPLONY LEGJOBB SZAKÁCSA.

A rendezvény helyszíne tehát a labdarúgópálya, egész pontosan annak a melléke. A hivatal igyekszik segédkezni, de kérnek minden csapatot, hogy hozzon magával minden felszerelést. Az alkalomra mindahány kaplonyi vendéglátóst is tisztelettel várnak – hiszen esetleg italra is szükség lehet majd (ennek kapcsán is előzetesen kell jelentkezni a hivatalban), sőt, talán egyéb harapnivalóra is…

A nyárbúcsúztató szép napon lesz élő zene, illetve gépi zene is.

Mindenkit szeretettel várnak!

 

%d blogger ezt szereti: