Idén a Loki jön Kaplonyba

Ebben az évben is neves labdarúgókat látunk vendégül a kaplonyi focipályán. Ez alkalommal a sokszoros magyarországi bajnokcsapat, a Debreceni Vasutas Sport Club Öregfiúk alakulata látogat el hozzánk.

Az alkalomra 2022. július 9-én, szombaton 18 órai kezdéssel kerül sor. A helyi öregfiúkkal mérik össze a tudásukat a Loki legendái – a keret tagjai a következők, közülük jönnek el úgy tizenegynéhányan: Fekete Róbert, Erdélyi Miklós, Horváth Béla, Bernáth Csaba, Dombi Tibor, Mészáros Norbert, Madar Csaba, Sándor Csaba, Sándor Tamás, Nagy Zsolt, Bogdanovics Igor, Ronald Habi, Kerekes Zsombor, Szatmári Csaba, Tisza Tibor, Máté Péter, Tőzsér Dániel, Ibrahima Sidibe, Plókai Mihály, Urbin Péter, Adamo Coulibaly, Louis Ramos, Yannick Mbengono, Vadicska Zsolt, Jeremiás Gergő, Nagy István, Bodnár László, Komlósi Ádám.

A kétszer 30 perces mérkőzésre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők – a Kaplonyi Polgármesteri Hivatal a Kaplonyi Helyi Tanács támogatása révén.

Jöjjön Ön is ki a labdarúgópályára, örüljünk közösen a Loki legendáinak, és persze a helyi „aranygeneráció” tagjainak! Tapasztaljuk meg közösen a nagy fociünnepet, hogy „egy vérből valók vagyunk”, hogy együtt dobog a szívünk.

%d blogger ezt szereti: