Ismét idehaza a KASzT

A jövő hétvégén ismét idehaza, Kaplonyban vendégszerepelnek a helybeli színjátszók.

Mint ismeretes, tavaly, egy kellemes őszi estén néhány lelkes kaplonyi lakos kezdeményezéseként alakult meg a Kaplonyi Amatőr Színjátszó Társulat, azaz a KASzT. A társulat vezetését Varga Sándor, a Harag György Társulat színművésze vállalta el.

Terveik között szerepel évente 1–2 színmű előadása, népszerűsítve ezáltal a színház szeretetét a kaplonyi emberek között, illetve gazdagítani, színesebbé tenni Kaplony kulturális életét. Ugyanakkor titkos vágyuk az is, hogy úgy a fiatal nemzedékben, mint az érdeklődő felnőtt lakosság körében is népszerűsítsék a színjátszást, tartalmas és kellemes időtöltést kínálva nekik ezzel. Várnak minden érdeklődőt a társulatukba, hiszen jó érzés tartozni egy közösséghez, együtt szórakozni és szórakoztatni!

Ismét a március elején bemutatott vígjátékot tekintetik meg a kaplonyiak, azaz a Rejtő Jenő tollából származó, Úrilány szobát keres címűt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak május 22-én, vasárnap 20 órától a kaplonyi kultúrotthonban. Jegyeket elővételben hétfőtől lehet vásárolni 15 lejes áron a kaplonyi polgármesteri hivatalban. A helyek száma korlátozott!