Szakmai előadások gabonatermesztőknek

A Partiumi Falugazdász Hálózat és a Sinte Group cégcsoport gabonatermesztőknek szóló szakmai rendezvényét szervez a Nagykárolyi Városi Színházban február 3-án 10 órai kezdettel.

A rendezvény előadói között nagy múltú, a szakmában rendkívüli sikereket elért szakemberek tartanak előadásokat.

A Sinte Group magyarországi cégcsoport szárítótelepek, takarmánykeverők, vetőmagüzemek, malmok tervezésétől az építésig mindennel foglalkoznak. Csütörtökön a technológiai vívmányaikat mutatják be az érdeklődőknek.

A Galldorf Zrt. a ciroktermesztésről, annak előnyeiről tart előadást. A 1997-ben alakult cég nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik növénytermesztésben és állattenyésztésben egyaránt. Az elmúlt években a takarmánygyártásra, illetve a vetőmagok előállítására fektették a hangsúlyt.

A Marton Genetics vetőmag-bemutatóval készül az eseményre. A több éves szakmai múlttal rendelkező vállalkozás fő tevékenysége a kiváló minőségű vetőmagokhoz kapcsolódó szolgáltatások. Évről-évre folyamatos termékfejlesztéssel és frissülő kínálattal biztosítják a gazdálkodók elvárásainak megfelelő minőségű vetőmagokat.

A hatékony szójatermesztésről tart előadást a Karintia cég, amely főképp a szója vetőmag szaporításával, annak feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozik. Szenvedélyük a szójatermesztés, mellyel számos rangos díjak nyertek el az évek során.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, viszont a járványügyi előírások miatt az érdeklődők csak oltási igazolással léphetnek a színház épületébe.

Közlemény

%d blogger ezt szereti: