Házasság Hete az egyházmegyében

A 2022. évi Házasság Hete hivatalosan február 13–20. között kerül megrendezésre, azonban ahogy a korábbi években már megszokhattuk, a Püspökség Világiak Irodája február hónap folyamán kibővített programsorozattal várja a házaspárokat.

Az idei Házasság Hete programsorozat egyik legkedveltebb eseménye, a Házas Kalandtúra 9.0 már január 16-án elkezdődött, amely lehetőséget biztosít a pároknak, hogy az online tréning során e-mailben kapott különböző feladatok segítségével megtanuljanak jobban egymásra figyelni.

A Házasság Hetének főbb eseményeit azonban február 13. és 20. között szervezik. A színes programkínálatban minden házaspár találhat kedvérevalót. Lepedus István, a Világiak Irodájának referense a téring sorozattal várja a jelentkezőket, akik meg szeretnék tudni, mit tehetnek azért, hogy párkapcsolatuk még jobb legyen. A héten sor kerül még előadásra, filmvetítésre, kézműves programra, imádságra, a bátrabbaknak pedig Szerelemjáték címmel vetélkedővel készülnek a szervezők.

Február hónap folyamán, az érdeklődők, térítésmentesen igényelhetnek személyes párkapcsolati tanácsadást az alábbi elérhetőségeken info@lepedusistvan.com vagy 0740115464.

Közlemény

%d blogger ezt szereti: