Rövidesen oltás Kaplonyban

A koronavírus elleni oltóanyaggal oltják a lakosságot 2021. december 9-én Kaplonyban. Jövő hét csütörtökön Moderna oltóanyagot hoznak magukkal, azaz a harmadik dózist megkaphatják az érdeklődők.

Az oltásra a kultúrotthonban kerül sor. Jelen lesz a megyei egészségügyi hivatal orvosa, illetőleg a két kaplonyi háziorvos is igyekszik minél többet a helyszínen lenni.

Az érdeklődők előzetesen jelezzék a polgármesteri hivatalban, hogy szeretnék beoltatni magukat a harmadik dózissal – mint ismeretes, legutóbb május 26-án voltak Kaplonyban, akkor a kolozsvári katonai egészségügyi szolgálat munkatársai. Jelenleg folyamatosan be tudjuk magunkat oltatni a községben, mégpedig a két háziorvosi rendelőben. A részletekről mindkét rendelőben szívesen tájékoztatnak. A közelben, mégpedig Nagykárolyban üzemel még állandó oltópont, oda is folyamatosan mehetünk – előzetes egyeztetéssel. A kaplonyi önkormányzat is igyekszik minél több lehetőséget megragadni arra, hogy az ingyenes oltást biztosítsa azoknak, akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel.

%d blogger ezt szereti: