Köszönetnyilvánítás

Az augusztus 28-án megtartott Családi napunkért ismét elmondhatatlanul hálásak vagyunk. Gyönyörű, napsütéses, kellemes napon tudtuk megszervezni egyesületünk első „Családi napját”, melynek célja az volt, hogy a családok együtt érezzék jól magukat, kikapcsolódjanak és sokat nevessenek.

A rendezvény során nagyon sokat tanultunk és feltérképeztük azt mire is van igényük a családoknak, így számunkra egy nagy tapasztalatszerzés is volt ez az esemény, ami segít minket a további munkánkban. Így köszönjük Nektek, kedves résztvevők, hogy megtiszteltetek minket jelenlétetekkel és nagyon sok mosolyt csaltatok az arcunkra.

Hálásak vagyunk támogatóinknak, akik ezúttal tombolanyeremények formájában támogattak minket, köszönetet mondunk a Gold T-Farmnak, a King Pizzeriának, az Electromen KFT-nek, a Fitness Clubnak, Kaufler Simonának, Fazekas Gabriellának, Maier Melissanak, Gózner Bettinának, Rés Mónikának, Illyés Erikának, Gaja Irénnek, Sütő Júliának, Sütő Gábornak, Megyeri Henriettának, Torner Ágotának, Dull Noéminek és Szabó Irénnek. Fantasztikus és értékes nyereményeket kaptunk, melyek mindegyike gazdára talált.

Rendezvényünk során egy kézműves vásárt szerveztünk, melynek célja az volt, hogy pénzt gyűjtsünk a képzőművészeti és kézműves foglalkozásaink eszközeinek beszerzéséhez. Az elkészített, egyedi és különleges tárgyak elkészítése csapatmunka volt, melyet vezetett és anyagilag nagymértékben támogatott Pete-Komáromy Eszter és Sabo Zsuzsanna. Szintén rengeteg munkával és anyagi hozzájárulással támogatta vásárunkat Gózner Bettina és Kaplonyi Andrea. A termékek elkészítéséért köszönetet mondunk továbbá Illyés Erikának és lányainak, Boginak és Zsófinak.

Köszönetet mondunk a rendezvényünkön zsűriként megjelent Suller Annamáriának, Erdős Csaba tiszteletesnek és Lieb Antalnak. Köszönjük Illyés Szabolcsnak a sakkmérkőzések vezetését, illetve Mészáros Lórántnak a focibajnokság vezetését.

Az eseményen már összeszokott csapatként dolgozott együtt a Szivárvány Egyesület Önkéntes csapata, akik fáradtságot nem ismerve készültek és dolgozták végig az egész napot. Mérhetetlenül nagy hálával és tisztelettel fordulunk felétek. Köszönjük a töretlen lelkesedéseteket, időtöket, energiátokat és sok esetben anyagi ráfordításotokat.

Köszönetet mondunk a Kaplonyi Polgármesteri Hivatalnak, amely a Csi-Go játszóház munkájáért kért bért kifizette, annak érdekében, hogy a megmaradt pénzből eszközöket vásárolhassunk.

Végül, egy nagyon jó hírrel zárnánk levelünket: a megvásárolt tombolajegyek és kézműves termékek összegéből előre láthatóan fél évig fedezni tudjuk a kézműves és képzőművészeti szakköreink költségeit.

KÖSZÖNJÜK!!!

Békési Nóra és Schrádi Evelyn