Nyárbúcsúztató szép nap

Kaplony önkormányzatának szervezésében nyárbúcsúztatót szerveznek idén. Az alkalom helyszíne a labdarúgópálya melléke lesz. Időpontja pedig előreláthatóan 2021. augusztus 28-a.

A rendezvény lényege: gasztronómiai seregszemle.

Ki főz a legjobban Kaplonyban?

Úgy hírlik ugyanis, hogy itt, Kaplonyban igazán akadnak olyan emberek (csapatok), amelyek igazán finomra készítik el az ételt. Nos, utánajárunk! Be lehet bizonyítani!

Baráti társaságok, egyesületek, közösségek, szóval baráti csapatok jelentkezését várjuk. (Jelentkezni a polgármesteri hivatalban lehet.)

A helyhatóság igyekszik némi alapanyaggal kedveskedni, míg a hozzávalókról a részvevőknek kell gondoskodni. A zsűrizés feladatát pedig részben a kaplonyiakra bízzuk. Minden kilátogató kaplonyi kap majd egy (egyetlen egy) szavazócédulát, és annak a csapatnak adja, amelyet arra érdemesnek ítél. Rajtuk kívül persze lesz majd egy szakmai ítészcsapat is (neves kaplonyi szakácsokkal!), utóbbiak elismerő okleveleket fognak odaítélni.

Eldől tehát, hogy kerek egy éven keresztül ki viselheti ezt a címet: KAPLONY LEGJOBB SZAKÁCSA.

A rendezvény helyszíne tehát a labdarúgópálya lenne, egész pontosan annak a melléke. Pár paddal, sátorral igyekszik a hivatal segédkezni, de kérünk minden csapatot, hogy hozzon magával minden egyebet. Az alkalomra mindahány kaplonyi vendéglátóst tisztelettel várunk – hiszen esetleg italra is szükség lehet majd (ennek kapcsán is előzetesen kell jelentkezni a hivatalban), sőt, talán egyéb harapnivalóra is…

Bővebb tájékoztatással rövidesen szolgálunk.