Sorsoltunk!

Illetve nem is sorsoltunk, hanem igyekszünk minden gyereknek kedveskedni egy-egy Nagyálmos Ildikó-verseskötettel. Egész pontosan huszonkét könyvecskét adunk át holnap. Azoknak, akikről videót küldtek be a mi ki játékunkra.

Sajnos nem fogalmaztunk egyértelműen a határidővel kapcsolatban, ezért elnézést kérünk, legközelebb jobban fogunk ügyelni, körültekintőbbek leszünk.

Ebben az évben is versenyecskét hirdettünk. Tettük ezt annak okán, hogy Kaplony azon települések közé tartozik, ahol még bőven hallani a gyerekzsivajt. Hol énekelnek, hol nevetnek, hol bánatukat bömbölik világá, hogy pár pillanat múlva újra nevessenek. Ez, a gyerekek felhőtlen jókedve az, amire igazán büszkék lehetünk! Ennek jegyében hirdetett idén is versenyt a KAPLONY.blog.

Arra kértünk mindenkit, illetve bármely olyan kaplonyi szülőt, hogy a 0 és 10 év közötti gyerekéről készítsen egy, legtöbb 2 perces videót.

A „sorsolás” eredménye a következő:

Gózner Domi

Srádi Noel

Juhász Fanni

Virág Nina

Baumgartner Benjámin

Tyukodi Nimród

Baumgartner Rachel

Noah

Miklósi Nóra és András

Széri Maja

Schrádi Mia

Kind Patrícia

Kind Alen

Vas Áron

Kaufler Zek és Linett

Rés Olívia és Ádám

Linzembold Máté

Lukács Benjamin és Karina

Békési Dorka és Janka

Metzner Márk

Fleisz Amira

Máncz Rafael.

Ők holnap, a Szivárvány Egyesület gyereknapi rendezvényén vehetik át a nyereményüket, egy-egy könyvet, amelyet a szerző kérésre dedikál is.