A kaplonyi csöppségek játszóteréről

Megérkeztek az első „látványtervvázlatok. Mint ismeretes, a községi vezetőség egyik célkitűzése, hogy Kaplonynak a község múltjához, jelenéhez és jövőjéhez méltó játszótere legyen. Nem is olyan rég hozzákezdtek mindennek az előkészítéséhez.

Ennek jegyében fákat és sövényt ültettek a nagytemplom közelében lévő játszótérre, de például bevezették a területre a vizet is. Sőt, kiderült, hogy a terület tulajdonképpen csak „szóban” tartozik a helyhatósághoz. Nos, sebaj, rövidesen rendeződni fog ez is.

Közben több kivitelezővel is egyeztettek. Az egyikük – a többi mellett a mezőfényi játszóteret is ez a vállalkozás valósította meg – több látványtervvázlatot is küldött a kaplonyi hivatalba.

A játszótéri eszközök függvényében lehet majd kedvezőbb árral rendelkezőt, avagy egyenesen drágábbat rendelni. Mint írták: „mindenen lehet változtatni, kombinálni vagy más eszközt betenni. Ez egy kiindulás, amikor személyesen találkozunk, visszük a többi látványtervet is, mindegyikhez van más megközelítésű is, illetve visszük külön az eszközökről szóló képet is.”

Önnek melyik tetszik? Milyen irányba induljon el a Kaplonyi Helyi Tanács? Amennyiben van válasza, keresse meg bizalommal a testület bármelyik tagját, és tájékoztassa őt az elképzeléseiről.