Ajándékozzon Ön is!

Egy édesanya egész este válogatta a két gyermekével a játékokat, a ruhákat. Mindezt tette annak a jegyében, hogy a rászorulóknak segédkezzenek.

Megérte a fáradtságot! A gyerekek önszántukból lemondtak egy-egy számukra fontos és kedves játékról. Az édesanyjuk kérte őket, hogy ne csak a fölöslegessé vált, megunt játékokat válogassák össze.

Az általuk összeállított csomagba került mindezeken túl színes ceruza és marker, tartós élelmiszer és édesség, kozmetikum, higiéniai, illetve tisztálkodási termék, sőt, új elektronikai csecsebecse is.

Több alkalommal is hírül adtuk, jó állapotban lévő ruhaneműt, tartós élelmiszert, elektronikai tárgyat csomagolhatunk egyebek mellett egy-egy dobozba. Cipősdoboznyi szeretet adhatunk át ugyanis kaplonyiaknak. Kaplonyiak segítenek kaplonyiaknak?

Ebben az évben ajándékgyűjtést szervezünk kaplonyi rászorulók – gyermekek, idősek számára egyaránt. Az ajándékainkat a King Pizzéria emeleti részére lehet elvinnünk. Az ott összegyűlt tárgyakat Darabos Enikő és segítői válogatják át, nézik át, illetve csoportosítják. Éppen ezért kérjük, hogy a dobozra, zsákra tüntessük fel, mit tartalmaz, milyen korosztálynak és milyen neműeknek szánjuk az ajándékot, ezzel is segítve a munkájukat.

Mindezt átcsomagolva, bedobozolva december 24-én, csütörtökön délelőtt eljuttatjuk olyan kaplonyi családokhoz, amelyek nagy hasznát láthatják mindezeknek, vagy nagy örömüket lelik majd benne.

A járványhelyzet miatt minden ajándékozót arra kérnek a szervezők, hogy alaposan mosson kezet mielőtt a dobozt vagy zsákot megtölti, és kizárólag csak olyasmit vigyünk, amik előzőleg (ruhadarabok esetében) alaposan ki voltak mosva, a játékokat pedig fertőtleníteni kell, és át lehet törölni azokat a tanszeres csomagokat is, amelyek nem áznak át ettől a művelettől. Továbbra is tilos romlandó élelmiszerek csomagba helyezése, de amennyiben lehet, a plüssállatok is csak nagyon alapos mosás után kerüljenek a csomagba, de ezen a területen is jobb lenne, ha főként mosható és fertőtlenítésnek ellenálló játékok kerülnének a dobozba.

Hogy bátorítsuk egymást, kérjük, hogy minden adakozó készítsen egy-egy felvételt a csomagjáról. Mutassuk meg egymásnak, hogy ebben a kezdeményezésben is részt vállalunk, segítjük egymást.

A kaplonyiak segítenek kaplonyiaknak!