Sok sikert, Nagy Szabolcs!

Személyesen is köszönetet mondott tegnap a megyeházán Nagy Szabolcs parlamenti képviselő annak okán, hogy nagyon szép számban járultak az urnák elé a nemrégiben megtartott választáson a kaplonyiak. Mint hangsúlyozta, minden egyes szavazatra szükség volt. Ezért is mindegyik okán hálás.

A tevékenységével igyekszik is megszolgálni a bizalmat. Ő eleddig a megyei tanács keretében mind úgynevezett megyemenedzser tevékenykedett. Képviselőként szándéka továbbra is fenntartani a képviselői irodai hálózatot, azaz lesznek munkatársai Nagykárolyban, illetve Tasnádon is. A feladatuk az, hogy az adott település, valamint annak a vidékén élők gondját-baját összesítsék, s összegezve juttassák el a törvényhozókhoz. De ezekben a területi képviseleti irodákban számos okmány, kérvény kitöltésében is segédkeznek, mintahogy egyebek mellett a magyarországi okmányok kapcsán is tájékoztatnak.

A kaplonyiak nevében ennek az irodahálózatnak a fenntartását kérte Megyeri Tamás Róbert polgármester. Illetve elmondta, hogy bízik a jó együttműködésben.