A házassági évfordulósokhoz kopogtattak be

Egy házaspárnak a 60., kettőnek pedig az 50. házassági évfordulója alkalmából gratulált Megyeri Tamás Róbert polgármester és Csizmár Tamás alpolgármester. Egy hölgynek is átadtak egy évfordulós emléklapot, illetve virágcsokrot, az ő férje sajnos nemrégiben elhunyt. De az aranylakodalmukat még együtt ünnepelhették.

Egy férfit nem találtak meg az otthonában, így neki a későbbiekben adják át a Kaplonyi Helyi Tanács felajánlásának köszönhető 300 lejnyi pénzbeli figyelmességet. Sajnos az ő felesége is elhunyt már, de a házassági évfordulójukat még együtt ünnepelhették.

A megkeresettek mindegyike jó néven vette a figyelmességet, még azok is, akik örömébe üröm is vegyül. Sokuk beteg már, többen súlyos betegséggel kell hogy együtt éljenek.

A községi vezetőség törekszik arra, hogy a jövőben már negyedévenként átadja a figyelmességet, a közösség megbecsülését jelző emléklapot, virágot és pénzt. Az mindenesetre bizonyos, hogy ilyen jelképes tettekkel is jeleznünk kell a velünk együtt élő szépkorúaknak, hogy megbecsült tagjai ők is a kaplonyiak nagy közösségének. Isten éltesse őket!

%d blogger ezt szereti: