Polgármesteri fogadóóra

Amennyiben valamely ügyet szeretne személyesen megbeszélni a polgármesterrel, keresse fel szombat délelőtt a községházát. 10 és 14 óra között egyfajta fogadóórák keretében van lehetősége az észrevételeit, a javaslatait elmondani.

Már most szombaton, azaz 2020. november 7-én lesz fogadóóra, azonban a 10 órai időpont már foglalt, azaz 11 órára lehet jönni. Javasolt, hogy előre egyeztessen időpontot, nehogy más is akkorára érkezzen. Egyeztetni a közösségi felületen, telefonon vagy személyesen lehet.

Hét közben is fel lehet keresni a polgármestert, illetve a hivatal bármely más munkatársát, azonban az adminisztrációs, illetve egyéb jellegű feladatok okán nem mindig érnek rá. Ezért tűnik szerencsésnek a hétvégi fogadóórák „intézménye”.

Ezen alkalmakon a polgármester igyekszik mindent meghallgatni, azonban jó tudni, hogy meglehetősen korlátozottak a lehetőségei. Az észrevételeket, javaslatokat, ötleteket, felvetett gondolatokat összegezni fogja, és azokat lehetőség szerint határozattervezet formájában a község döntéshozói, azaz a helyi tanács tagjai elé tárni. Érdemes tudni azt is, hogy a polgármester nem jártas sem jogi, sem lelki, sem hasonló ügyekben. Így kevéssé tűnik életszerűnek, hogy ezekben a témákban érdemi választ tudna adni.

Nem titkoltan főként a lakossági visszajelzésekre, javaslatokra kíváncsi a polgármester. Feltehetően ezekben a témákban érdemes felkeresni. Mindenkit tisztelettel vár!

%d blogger ezt szereti: