Holnaphoz egy hétre áramszünet lesz

A hétvégén áramszolgáltatásbeli gondok adódtak Kaplonyban. A szolgáltató munkatársai még szombat éjjel hozzákezdtek az elhárításhoz. Jórészt sikerrel. Vasárnap is keresték a gond okozóját, ami – mint mondták – főként a nagy terhelésre vezethető vissza.

A szolgáltató vidékbeli részlegének vezetősége tegnap tájékoztatta a községi vezetőséget, hogy kénytelenek nagyobb volumenű javítási, karbantartási munkálatot végeztetni. Ezt 2020. november 11-én, szerdán fogják elvégezni, előreláthatóan 9 és 13 óra között. A munkálatok során időszakosan, illetve részlegesen nem fog működni az áramszolgáltatás a Magyar utcán, az Alsókamat utcán, a Fő utca egészén, illetőleg azon kisebb utcákban, amelyek áramellátása az ezeken az utcákon lévő központokból történik. A szolgáltató a fogyasztók tájékoztatását megkezdte.

Kérik, hogy türelemmel és megértéssel fogadjuk az elodázhatatlan beavatkozást, a kellemetlenségekért elnézést kérnek, de ezek a munkálatok szükségesek annak érdekében, hogy például a decemberi ünnepek alatt ne legyen fennakadás.