Sorsoltunk!

Mindenekelőtt köszönjük a sok-sok videót. Nagyon sok érkezett.

A Gold T Farm Gyógyszertárnak köszönhetően minden nekünk elküldött videón szereplő gyerkőc nyert egy-egy C-vitamint. Ezt holnaputántól, azaz szerdától lehet átvenni a gyógyszertárban. (Amennyiben valaki nem tud elmenni érte, kérjük, jelezze nekünk, és gondoskodunk arról, hogy otthonába vigyék az ajándékot.)

A King Pizzéria 6 darab családi pizzát ajánlott fel. Ezeket a következők nyerték: Fleisz Ármin, Rés Ádám, Baumgartner Benjámin, Poósz Noah, Máncz Rafael, Csizmár Natasa. A Kaplony.blog felajánlása révén 5 db. King családi pizzát nyertek, mégpedig a következők: Baumgartner Vanda, Hernádi Zalán, Kaufler Linett, Juszli Dominika és Fleisz Léna.

Focilabdát Máncz Péter nyert.

A könyvajándékokat pedig ők: Kind Áron, Tyukodi Nimród, Baumgartner Helén, Tempfli Emma, Heveli Evelin, Hernádi Szófia, Fleisz Hanna, Demkó Beatrix Renáta, Fleisz Amira és Schrádi Annácska.

A King pizzákat szintén holnaputántól lehet majd átvenni, idejében tájékoztatjuk a kedves nyerteseinket (szintén alapvetően a pizzázóban lehet azokhoz hozzájutni, de akár szívesen haza is szállítjuk őket), a könyveket holnap szerezzük be, és már holnap megkezdjük haza-haza vinni. A focilabdát szintén. Köszönjük a sok videót, gratulálunk mindahány gyereknek!

vidamak a gyerekeink plakat