Jó csapat

Egyebek között a Nagykároly és Kaplony közötti utat övező kerékpárút ügye is felmerült ma Pataki Csaba megyei tanácselnök nagykárolyi látogatásán.

Iktatta a jelöltséghez szükséges iratokat a helyi Választási Bizottságnál Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, a helyi RMDSZ elnöke és a városi tanácsosjelöltek. A dokumentáció leadására Pataki Csaba is elkísérte a károlyiakat, ezzel is jelezve, teljes odaadással támogatja őket.

A későbbiekben meglátogattak néhány beruházást. Ennek kapcsán Pataki Csaba a közösségi felületen kifejtette: „le a kalappal a polgármester úr és a helyi csapat előtt! Nagykárolyban jó élni, jó vendégnek lenni. Az elmúlt 4 évben több tíz utcát korszerűsítettek, most részben Európai Uniós alapokból a város fő útvonalainak modernizálása zajlik, bicikliutak épültek, megszépültek a zöldövezetek, járdák újultak meg. Élettel teli a város. Nagykárolyban jó csapat dolgozott az elmúlt 4 évben és jó csapat vág neki a következő mandátumnak is! Sok sikert, Jenő, sok sikert, Nagykároly!”

Kovács Jenő a Kaplonyi úton tudatta a megyei önkormányzat vezetőjével, hogy a nagykárolyi városvezetőség eltökélt célja több beruházásba bevonni Kaplonyt is. Például amennyiben igény érkezne az ottani vezetőség részéről, a jelenleg a Rákóczi vendéglőig húzódó kerékpárutat meg lehetne toldani, úgy, hogy a két települést összekösse. Az Opinie de Carei nevű nagykárolyi portálnak nyilatkozva a nagykárolyi elöljáró elmondta: „a kaplonyi lakosoknak tudniuk kell, hogy a megyei vezetőségen túl a nagykárolyira is számíthatnak”.

 

%d blogger ezt szereti: