A King Pizzéria is díjazza a résztvevőket

Kaplony azon települések közé tartozik, ahol még bőven hallani a gyerekzsivajt. Hol énekelnek, hol nevetnek, hol bánatukat bömbölik világgá, hogy pár pillanat múlva újra nevessenek. Ez, a gyerekek felhőtlen jókedve az, amire igazán büszkék lehetünk! Ennek jegyében hirdetett versenyt a KAPLONY.blog. A Gold T Farm Gyógyszertár is társult a kezdeményezésünkhöz: mégpedig az első 50 videón szereplő gyermek kap egy-egy doboz C-vitamint. Társult a King Pizzéria is: ők hat családi pizzát ajánlanak fel fehér szósszal.

Mint korábban hírül adtuk, tekintettel a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedésekre, nem tudunk szabadtéri rendezvényeket tartani. Egész egyszerűen nem szabad kockáztatni! Ellenben úgy érezzük, hogy közösségi élményre szükség van. S hát a 21. században élünk, ami ugyan számos negatív folyamatot is hoz az életünkbe, de például a közösségi felületek révén akár előnyöket is tartalmaz (bizonyos szempontból).

Nos, arra kérünk minden, illetve bármely olyan kaplonyi szülőt, hogy a 0 és 10 év közötti gyerekéről készítsen egy, legtöbb 2 perces videót. Ebben a lurkó dekázzon egy focilabdával, vagy énekeljen, esetleg szavaljon, netán kis vicces jelenetet mutasson be mondjuk a testvérkéjével stb. Ezeket a videókat küldjék el nekünk a következő e-mail-címre: megyeritamasrobert@gmail.com; esetleg facebookon, üzenetben.

Aki így tesz, részt vesz egy sorsoláson (azért nem díjazáson, mert minden gyerek ügyes a maga nemében, nincs olyan, hogy valaki jobb a másiknál). A nyeremények a következők: 5 db. King családi pizza – a Kaplony.blog felajánlása révén; egy focilabda; 10 db. könyvajándék. Illetőleg immár 1-1 doboz C-vitamin az első ötven gyerek számára. Továbbá hat családi pizza a King Pizzériának köszönhetően.

Legyen ez a verseny egy kordokumentum is: a kaplonyi lurkók ilyen vidámak (vagy komolyak) voltak 2020 nyarán. A határidőt meghosszabbítjuk, s így a videókat 2020. augusztus 16-a éjfélig lehet nekünk elküldeni. A következő napon, azaz 17-én, hétfőn megejtjük a sorsolást.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Az alábbi C-vitaminok közül kapnak egyet-egyet az első ötven „versenyző”: